Monday, December 10, 2012

Peraturan Dalam Fight Club (Movie) - Obses Siot!

Ok aku obses dengan movie ini.

Pernah menonton cerita Fight Club? Tak pernah? Aku sudah menonton berpuluh kali tetapi tetap tak akan jemu. Kenapa? Sebab jalan cerita yang disusun sangat menarik dan idea yang tak pernah terfikir dek pengarah lain. Dan skrip yang digunakan sangat genius! Haha korang boleh nampak yang aku obses dengan filem nih! Filem ini korang kena tengok sendiri, kalau aku cerita sipnosis, pasti dah tak best cerita nih! Haha. Jadi dalam Fight Club ada rules. Apa rules dier? Baca kat bawah!



No comments:

Post a Comment

close