Saturday, March 03, 2012

Bukti Samurai Dapat Memotong Peluru Pistol - Extreme Siot!

Unbelievable!

Apa yang korang bakal saksikan nanti bukan hasil effect dari filem editing, ini adalah benar. Isao Mashii, seorang samurai modern yang mempunyai bakat melampau dalam seni samurai kerana beliau berjaya memotong peluru dalam kelajuan 200mph dengan jarak 70 kaki.

Untuk membuktikan bahasa Isao Mashii dapat memotong peluru into half, aksi beliau dirakam dalam bentuk slow motion dan dislowkan sebanyak 250 kali bagi membolehkan pergerakkan beliau dirakam dengan lebih detail. Tengok video dibawah.

BTW, agak - agak korang, keris boleh potong apa la?







5 comments:

  1. perghhh!! giler dasat SIOOT!

    ReplyDelete
  2. hahaha cmner la keris nk potong aku pown x taw

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu yang menjadi persoalannye....

      Delete
  3. keris tak boleh, tapi berbisa, menurut seorang pendekar melayu yang aku pernah jumpa, Ada keris kat tangannya kalau ditikam pada penjahat, walaupun penjahat tu tak mati (urusan hidup-mati ditentukan oleh Allah s.w.t) tapi dia akan menderita beberapa hari sebelum ajal, kerana tiada ubat untuk lukanya itu untuk sembuh.
    Seolah-olah ada racun pada keris tersebut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. perghh!..thanks bro for the info..ader jugak kekuatan keris sebenarnya..

      Delete

close