Monday, February 20, 2012

Tilt Shift, Teknik Photography Yang Memukau - Photo Siot!

The Best
Kalau mereka yang biasa naik kapal terbang, fenomena tilt shift ini terjadi dengan automatiknya disebabkan mata manusia cenderung untuk mengfokus kepada point yang dilihat. Konsep ini memberi inspirasi kepada photographer dengan menggunakan teknik photography tilt shif dimana hanya selective focus point yang dititik beratkan didalam gambar dan bahagian yang luar dari selective point dikaburkan. Lihat hasil yang memukau ini.































9 comments:

  1. terbaik! mula2 ingt replika patung/bangunan2 kecil tp rupanya real..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula..bagus diorang nih..kreatif2..hehe

      Delete
  2. cantik gila. jeles pun ada. hewhew :D

    ReplyDelete
  3. cantik..siot tul..photographer pro ni

    ReplyDelete
  4. pehh, . . . pro siot, . . . hehe :D . . . ingat miniatur mainan je tadi, . . .

    ReplyDelete
  5. santekk ;P saia besar nanti nak jadi pro dlm photographer jugakk!

    ReplyDelete

close