Tuesday, April 30, 2013

Poster PRU13 Ala - Ala Movie Tak Boleh Blah! - WTF Siot!

Pujian kepada mereka yang power bab editing nih!

Masyarakat Malaysia sekarang sibuk berkempen bagi memenangkan parti yang disokong, dengan pelbagai kempen dijalankan bagi tujuan mendapatkan undi dan sokongan seluruh rakyat jelata. Kalau sebelum ini aku ada post entri berkenaan jentera perang parti politik, kali ini terdapat poster PRU13 yang walaweh macam movie la SIOT!


 
 

Sumber: Oliver Mukmin

13 comments:

  1. Hahaha terbaikkkk!!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. bkn ko sokong DAP ke?

      Delete
  3. salam kenal dari TiranaAduka
    TA dari tempat Carlos Santiago tadi nampak link ni....singgah jap...lihat-lihat.....
    Maaf andai lawatan tanpa di undang di sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh dont worry..jemput dtg melawat blog saya.. :)

      Delete
  4. BLOG SERIUS WANNABE?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ape la asalkan ada juga tempat untuk korang baca blog2 lain...sapot2

      Delete
  5. ini kalilah!!!

    ReplyDelete
  6. pandai dorang buat poster. meriah

    ReplyDelete
  7. boooooooo...percayalah pada Qada dan Qadar

    ReplyDelete
  8. terrer btl sape yg edit ni.. lansung x nampak edit.. org luar tgk mesti percaya movie btl.. hahaha..

    ReplyDelete

close