Saturday, October 20, 2012

Segment Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas - Segment Siot!

First time Miss Join mewakili blog ini. :)

Hai semua pembaca !! Blog Yang Siot !!. Ini kali pertama kami diberi tanggugjawap untuk mempromotekan blog ini. Hehe. Segment yang pertama kami nak masuk nie dari blog saudara Mohd Noor Shawal. Memandangkan owner blog kami nie jarang blog walking jadi, dier suruh kami yang uruskan. Kami memang kaki segment. Hihihi. Jadi kawan - kawan jom support segment nie ye!


Blog kami baru ader 15 Followers. Sedih kan. Sob3. 
Jadi cepat - cepat kami join segment dier
Tarikh tutup sampai 30/10/2012 je taw. Jom - jom :P


34 comments:

  1. dari segmen yg sama :) dah follow sini :D
    tolong follow balek eyh :)

    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html

    #16

    ReplyDelete
  2. done follow. thenx eh. btw, jom join segmen ieka

    http://icysnowhite.blogspot.com/2012/10/segmen-story-of-fangirl_3210.html

    ReplyDelete
  3. thanks join!! blog ni memang gempak siot!! hehehe.. Jom BW peserta lain.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/peserta-segmen-jom-tingkatkan-follower.html

    ReplyDelete
  4. wah macam best jer hehe

    ReplyDelete
  5. dtg membalas kunjungan.. da follow balik. blog siot! hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha teme kasih..singgah selalu ye blog nih.. ;)

      Delete
  6. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu bro!! orait nnti aku terjah sana hahaha!!

      Delete
  7. Folo u... http://isabellabaghouse.blogspot.com/2012/10/jom-tingkatkan-follower-sampai-puas.html folo me back. :)

    ReplyDelete
  8. http://loverholicrawk91.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    datang dari segmen yg sma,follow sini balik

    ReplyDelete
  9. haii ! dari segmen yang same :) done follow you ^^

    http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tngkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini dari segmen yang sama`
    Baca entri sambil follow sekali`
    Salam Perkenalan :)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  11. Haiii...
    Eyrra pun JOIN segmen ni...
    Eyrra dah follow kamu..
    Follow blog Eyrra juga tau...
    Thanks...

    http://eyrrazerra.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  12. E'RAZ DATANG MELALUI Segmen: Jom Tingkatkan Follower Sampai Puas..

    http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  13. done follow..hit me back =)
    http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  14. Hye..ifa singgah dari segmen yg sama..dah follow cnie..jemput singgah n follow blog ifa plak..slm perkenalan..:))

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  15. Salam, done follow u.. :)

    singgah jom :

    http://misskinuko.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  16. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/11/segmen-jum-tingkatkan-follower-sampai.html

    jum folo saya semula. tq :)

    ReplyDelete
  17. datang dari segmen yang sama :)

    http://rafflesia313.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    jom ke blog saya :)

    ReplyDelete
  18. salam n hai dear, sy dr segmen yg sma dgn awk. hit me back please. hehehe. tq

    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  19. Singgah sini, dari segmen sama ^^

    http://singingclouds.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  20. Salam

    Datang dari segmen yang sama. Disini dh difollow.
    Follow yang disana juga ya. >>>> http://cloudboy93.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  21. hye.
    assalammualaikum tuan blogger.
    amer datang ni ada hajat.

    first datang nak follow blog ni.
    dari segment yang sama
    bukti check follower box .
    id : amerjaya :D
    http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    oh ya. sebagai sahabat blogger.
    amer nak ajak ni join giveaway and segment sedang
    berlangsung kat blog amer.

    yang ni segment sesuai sangat untuk awak :D
    http://www.amercorner.com/2012/11/segmen-pencarian-bloglist-disember.html

    yang giveaway ni pulak sesuai sangat sebab hadiahnya menarik
    iaitu..
    MP3 SPORT
    mudah dibawa time jogging.
    swatch watch 3x.
    http://www.amercorner.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  22. Tuan rumah saya datang melawat ni..Salam kenal..

    http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_24.html

    JOM FOLLOW SAYA...

    ReplyDelete
  23. http://rightnot.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai_18.html

    Dari segmen sama. Done follow sini, follow balik yeee :D

    ReplyDelete

close