Wednesday, October 31, 2012

Gambar Yang Buat Korang Gelak Sakan - Lawak Siot!

Ketawa menyembuhkan penyakit!

Ini adalah koleksi gambar - gambar yang boleh membuat anda ketawa (at least) pada pagi rabu yang membosankan. Hahaha!







15 comments:

  1. Replies
    1. sedih la lu punya hempedu rosak takleh gelak..

      Delete
    2. Yang kate lawak mesti admin blog bodoh ni , bodoh

      Delete
    3. blah la lu..xder sense of humor langsung!

      Delete
  2. Lawak ar tu,,lu xde emosi ke?? Lu ada masalah dalaman.sekian.

    ReplyDelete
  3. Pic No.6 dan 7 smacam muke org yg komen kat atas aku nih bah..ka..ka..ka..ka..ka..ka..ka..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. woi...byk la ko..jgn smpai ko kene cam gambar last..haha

      Delete
  4. ape lawak nye..bese je..bodonye admin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala ko bkn lawak pun! pegi mampos la!

      Delete
  5. sukati dia la.blog dia kot.yg kau pndai sgt ke nk kutuk org bodoh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terima kasih..yg lawak ke tak lawak ke, yg penting sokong blog ini okay! Peace Yo!

      Delete
  6. Eh , ramainya cik anon kt blog nih o.o

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai jgk la..tapi ini blog biasa je...hee

      Delete

close