Saturday, October 27, 2012

Segmen JOM USHA - Terbaik Siot!

Jom bersegmen :)

Hai kawan - kawan semua! Hari ini Miss nak join satu segmen dari Blogger Mirra Nadhira Mustaffa nie. Segmen JOM USHA nie macam best jer hehe jadi Miss laju - laju join sebab malam nie due date dier. Apa lagi jom la join :) Klik banner tau untuk join!

10 comments:

  1. hai miss.. sempat lagi laa.. hhe~ btw, terima kasih join tau !

    #senarai peserta AKAN diberitahu..mungkin malam ini :)

    ReplyDelete
  2. Baru tau ada group ni. Apa pun, selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  3. done follow.dtg dari segmen yg same :D

    http://wahida-fitriah.blogspot.com/2012/10/segmenjom-usha.html

    ReplyDelete
  4. Done follow.. Hit me back :)

    http://nurinafarhana.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-usha.html

    ReplyDelete
  5. Salam. Ur blog really nice!=) Jom baca kisah penipuan lelaki durjana ni! http://www.aimisyahirah.com/2012/10/laporan-polis-telah-dibuat-terhadap.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam..thank you! jom2 baca entri awak plak..:)

      Delete
  6. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2012/10/segmen-jom-usha.html

    ReplyDelete

close